Pridať recept

Kuracie soté s fazuľou a cestovinami

ingrediencie

350 g
kuracie mäso
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 KL
sušený cesnak
1 štipka
mletá červená paprika
150 g
fazuľa
1 ks
čili paprička
1 ks
cibuľa
trochu
olej
trochu
mäsový vývvar
500 g
cestoviny

postup

1.

Fazuľu večer namočíme do studenej vody. Ráno ju scedíme, zalejeme čistou studenou vodou a v hrnci uvaríme domäkka.

 
2.

Nadrobno nasekanú cibuľu opražíme v panvici domäkka. Pridáme na kocky nakrájané mäso, ktoré dochutíme soľou, korením, sušeným cesnakom a červenou paprikou. Všetko premiešame a chvíľu restujeme. Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale, potom ich scedíme a necháme odkvapkať.

3.

Pridáme scedenú fazuľu, horúci mäsový vývar a na miernom ohni všetko dusíme domäkka. Ak je potrebné, prilejeme ešte vývar. Ku koncu varenia pridáme nadrobno nakrájanú čili papričku. Kuracie soté podávame s cestovinami.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať