Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zemiaková kaša s cibuľkou

ingrediencie

300 g
zemiaky
100 ml
mlieko
trochu
soľ
50 ml
olivový olej
podľa chuti
mladá cibuľka

postup

Zemiaky ošúpeme a varíme v mierne osolenej vode domäkka asi 20 min. Potom ich scedíme a popučíme. Prilejeme teplé mlieko a asi 50 ml olivového oleja. Nakoniec pridáme najemno nakrájanú cibuľku, osolíme a dôkladne premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.