Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové karé na cesnaku

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 plátky
bravčové karé
2 PL
horčica
10 strúčikov
cesnak
trochu
olej
125 ml
voda
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Plátky bravčového karé umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, mletým čiernym korením a mäso z jednej strany potrieme horčicou a prelisovaným cesnakom.
2.
Položíme ho tou potretou stranou na rozpálený olej v panvici a opečieme do zlatista. Potom mäso obrátime a opečieme aj z druhej strany. Prilejeme vodu a na miernom ohni ho dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.