Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové karé na cesnaku

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 plátky
bravčové karé
2 PL
horčica
10 strúčikov
cesnak
trochu
olej
125 ml
voda
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Plátky bravčového karé umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, mletým čiernym korením a mäso z jednej strany potrieme horčicou a prelisovaným cesnakom.
2.
Položíme ho tou potretou stranou na rozpálený olej v panvici a opečieme do zlatista. Potom mäso obrátime a opečieme aj z druhej strany. Prilejeme vodu a na miernom ohni ho dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.