Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové karé na cesnaku

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 plátky
bravčové karé
2 PL
horčica
10 strúčikov
cesnak
trochu
olej
125 ml
voda
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Plátky bravčového karé umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, mletým čiernym korením a mäso z jednej strany potrieme horčicou a prelisovaným cesnakom.
2.
Položíme ho tou potretou stranou na rozpálený olej v panvici a opečieme do zlatista. Potom mäso obrátime a opečieme aj z druhej strany. Prilejeme vodu a na miernom ohni ho dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...