Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Enchiladas - plnené tortily

8
porcií
90
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
tortily
500 g
bravčové mäso mleté
1 ks
cibuľa
1 ks
chilli paprička
800 ml
konzervované paradajky
250 ml
šľahačková smotana
2 ks
vajcia
250 g
strúhaný syr
soľ
čierne korenie
olivový olej

postup

7.
Mäso orestujeme na olivovom oleji a potom k tomu pridáme polovicu paradajkovej zmesi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...