Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zapečené bravčové rezne s cibuľou

ingrediencie

8 ks
bravčové rezne
3 PL
plnotučná horčica
4 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
250 g
tvrdý údený syr
250 ml
smotana na šľahanie
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
olej
1 kg
zemiaky

postup

Výborné mäsko vhodné na nedeľu!
1.
Rezne naklepeme, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením. Jednou stranou, ktorú pomúčime položíme do jemne naolejovanej zapekacej nádoby. Potrieme horčicou, uložíme nahusto nakrájané krúžky cibule, posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme smotanou.
2.
Prikryjeme alobalom alebo vrchnákom a pečieme asi 45 minút vo vyhriatej rúre. Odokryjeme a necháme zapiecť do zlatista ešte 20 minút.
3.
Podávame s varenými zemiakmi ochutenými petržlenovou vňaťou a zeleninou. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.