Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zapečené bravčové rezne s cibuľou

ingrediencie

8 ks
bravčové rezne
3 PL
plnotučná horčica
4 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
250 g
tvrdý údený syr
250 ml
smotana na šľahanie
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
olej
1 kg
zemiaky

postup

Výborné mäsko vhodné na nedeľu!
1.
Rezne naklepeme, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením. Jednou stranou, ktorú pomúčime položíme do jemne naolejovanej zapekacej nádoby. Potrieme horčicou, uložíme nahusto nakrájané krúžky cibule, posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme smotanou.
2.
Prikryjeme alobalom alebo vrchnákom a pečieme asi 45 minút vo vyhriatej rúre. Odokryjeme a necháme zapiecť do zlatista ešte 20 minút.
3.
Podávame s varenými zemiakmi ochutenými petržlenovou vňaťou a zeleninou. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.