Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zapečené bravčové rezne s cibuľou

ingrediencie

8 ks
bravčové rezne
3 PL
plnotučná horčica
4 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
250 g
tvrdý údený syr
250 ml
smotana na šľahanie
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
olej
1 kg
zemiaky

postup

Výborné mäsko vhodné na nedeľu!
1.
Rezne naklepeme, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením. Jednou stranou, ktorú pomúčime položíme do jemne naolejovanej zapekacej nádoby. Potrieme horčicou, uložíme nahusto nakrájané krúžky cibule, posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme smotanou.
2.
Prikryjeme alobalom alebo vrchnákom a pečieme asi 45 minút vo vyhriatej rúre. Odokryjeme a necháme zapiecť do zlatista ešte 20 minút.
3.
Podávame s varenými zemiakmi ochutenými petržlenovou vňaťou a zeleninou. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...