Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medvedie labky

6
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
maslo
100 g
práškový cukor
120 g
mleté vlašské orechy
150 g
hladká múka
1 ks
vajce
1 balíček
vanilkový cukor Dr Oetker
100 g
čokoláda na varenie

postup

Orechová vianočná klasika
Maslo rozdrobíme s múkou, pridáme cukor, vanilkový cukor, zomleté orechy, vajce a spracujeme na cesto, ktoré rozdelíme na rovnaké kúsky o veľkosti orecha a vtláčame do čistých, suchých formičiek. Pečieme v stredne teplej rúre. Ešte horúce ich vyklopíme. Môžeme posypať práškovým cukrom, alebo namočiť v čokoláde.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.