Čajové rumové rožky
stredná
náročnosť
ingrediencie
140
g
maslo
1
ks
vaječný žĺtok
30
g
práškový cukor
50
g
mleté mandle
280
g
hladká múka
1
ks
prášok do pečiva
trochu
teplá voda
2
PL
rum
podľa chuti
vanilkový cukor
postup
1.
Maslo, žĺtok, cukor a mandle vymiešame do peny, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a vypracujeme.
2.
Z cesta sformujeme rožky a upečieme ich do ružova.
3.
Do jednej plytkej misky si pripravíme teplú vodu premiešanú s rumom a do druhej vanilkový cukor.
4.
Rožky hneď po upečení namáčame do vody s rumom a obaľujeme vanilkovým cukrom.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.