Pridať recept

Krekry s bazalkou

ingrediencie

500 g
múka polohrubá
250 g
palmarín
200 ml
smotana na šľahanie
2 KL
sušená bazalka
1 KL
morská soľ
1/2 KL
kypriaci prášok do pečiva

postup

Na sviatky nesmú chýbať
Všetko spolu zmiešať pokým nám nevznikne pevné cesto. Hotové cesto zabalíme do potravinárskej fólie a na 1-2 hod. vložiť do chladničky. Potom rozvaľkáme na hrúbku 3-4 mm a formičkami povykrajujeme a poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme v predhriatej rúre na 190°C zhruba 15-17 min, kým krekry nedostanú zlatý nádych.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať