Pridať recept

Rezance s kapustou

ingrediencie

polohrubá múka
voda
soľ
hlávková kapusta

postup

1.
Z múky, vody a soli spravíme cesto, ktoré si rozvaľkáme a krájame z neho hrubšie rezance.
 
2.
Kapustu si na struhádle narajbeme a do hrnca dáme roztopiť masť, dáme cukor a skaramelizujeme.
3.
Do karamelu dáme kapustu, trochu vody a podusíme.
4.
Kým sa nám dusí kapusta vyvarime si rezance a potom ich spojíme s kapustou.
5.
Nakoniec ich oblejeme husacou masťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.