Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Orechovo-medová bábovka bez múky

ingrediencie

100 g
mleté vlašské orechy
1 ks
čokoládový puding
80 g
med
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
1 KL
škorica
1 ks
jablko
1 PL
kokosový olej
2 ks
vajce
2 hrste
hrozienka

Vysypanie formy

1 KL
kokosový olej
1 PL
kokos
1 PL
mleté ľanové semienko

postup

3.
Ku zmesi potom primiešame kokosový olej, škoricu, mleté orechy a prášok do pečiva.
4.
Bábovkovú formu s primerom 16 cm vymastíme kokosovým olejom a vysypeme kokosom s ľanovým semienkom. Do formy vylejeme bábovku a vtlačíme do nej rovnomerne sušené hrozienka, aby neboli vidieť.
6.
Po upečení ju necháme poriadne vychladnúť a potom vyklopíme. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...