Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Husacie prsia s kyslou kapustou a knedlíkom

4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
kyslá kapusta
trochu
olej
1 PL
petržlenová vňať
700 g
husacie prsia
1 štipka
soľ
1 ks
veľka cibuľa
1 ks
knedľa

postup

1.
Husacie prsia umyjeme, osušíme, dochutíme soľou a necháme odstáť. Potom ich prudko opečieme v panvici na rozpálenom oleji. Preložíme ich do zapekacej misy, prelejeme výpekom, prikryjeme alobalom a vložíme piecť do vyhriatej rúry.
2.
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme scedenú kyslú kapustu, dochutíme ju soľou a dusíme domäkka na miernom ohni.
3.
Upečené husacie prsia necháme trochu vychladnúť, potom ich nakrájame na plátky a podávame s kapustou a buď kupovanou alebo domácou knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...