Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie soté s kyslou kapustou

4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
kuracie prsia
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 štipka
rasca
1 KL
mletá červená paprika
100 ml
mäsový vývar
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
trochu
olej
250 g
kyslá kapusta

postup

1.
Cibuľu nadrobno nakrájame a opražíme v hrnci na rozpálenom oleji. Pridáme na pásiky nakrájané kuracie mäso, dochutíme ho soľou, korením, mletou paprikou, rascou a opečieme.
2.
Pridáme kyslú kapustu, nastrúhanú mrkvu, prilejeme vývar a na miernom ohni soté dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?