Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie soté s kyslou kapustou

4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
kuracie prsia
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 štipka
rasca
1 KL
mletá červená paprika
100 ml
mäsový vývar
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
trochu
olej
250 g
kyslá kapusta

postup

1.
Cibuľu nadrobno nakrájame a opražíme v hrnci na rozpálenom oleji. Pridáme na pásiky nakrájané kuracie mäso, dochutíme ho soľou, korením, mletou paprikou, rascou a opečieme.
2.
Pridáme kyslú kapustu, nastrúhanú mrkvu, prilejeme vývar a na miernom ohni soté dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...