Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie soté s kyslou kapustou

4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
kuracie prsia
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 štipka
rasca
1 KL
mletá červená paprika
100 ml
mäsový vývar
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
trochu
olej
250 g
kyslá kapusta

postup

1.
Cibuľu nadrobno nakrájame a opražíme v hrnci na rozpálenom oleji. Pridáme na pásiky nakrájané kuracie mäso, dochutíme ho soľou, korením, mletou paprikou, rascou a opečieme.
2.
Pridáme kyslú kapustu, nastrúhanú mrkvu, prilejeme vývar a na miernom ohni soté dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.