Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Trojuholníky

ingrediencie

200 g
margarín
100 g
práškový cukor
trochu
soľ
275 g
múka

postup

1.
Z margarínu, cukru, zo soli a z múky vypracujeme cesto, zabalíme ho do alobalu a dáme na 2 h do chladničky.
2.
Potom ho vyvaľkáme na hrúbku 0,5 cm, pokrájame na trojuholníky s hranou 3 cm, poukladáme na vymastený plech a pečieme stredne horúcej rúre asi 20 min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée
Créme brulée
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...