Pridať recept

Kyselo

ingrediencie

2 dl
chlebový kvások
1,3 litre
voda
podľa chuti
soľ
1 hrsť
sušené huby
trochu
rasca
trochu
cibuľa
2 PL
maslo
2 ks
vajce

postup

1.
Kvások zalejeme 2,5 dl vlažnej vody a necháme stáť v teplej miestnosti niekoľko hodín.
 
2.
Do zvyšnej osolenej vody dáme vopred namočené huby, rascu a varíme. Keď sú huby mäkké, prilejeme nakysnutý kvások a za stáleho miešania varíme asi 15 min.
3.
Do hotovej polievky pridáme posekanú cibuľu opraženú na troche masla a vajcia vymiešané so zvyšným maslom, premiešame a podľa chuti dosolíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať