Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáci marhuľový džem s ríbezľami

ingrediencie

1 kg
marhule
50 dkg
ríbezle pretlačené
1,5 kg
cukor
15 dkg
tekutá opekta

postup

Ríbezle pretrieme, pridáme nakrájané marhule, zasypeme cukrom a necháme stáť do druhého dňa. Potom džem rozvaríme. Pridáme cukor, opektu a znovu povaríme. Nalejeme do pohárov, uzavrieme a necháme vychladnúť hore dnom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.