Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáci marhuľový džem s ríbezľami

ingrediencie

1 kg
marhule
50 dkg
ríbezle pretlačené
1,5 kg
cukor
15 dkg
tekutá opekta

postup

Ríbezle pretrieme, pridáme nakrájané marhule, zasypeme cukrom a necháme stáť do druhého dňa. Potom džem rozvaríme. Pridáme cukor, opektu a znovu povaríme. Nalejeme do pohárov, uzavrieme a necháme vychladnúť hore dnom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...