Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hubové fašírky

ingrediencie

500 g
čerstvé huby
1 ks
cibuľa
3 dl
mlieko
1 ks
rožok
3 ks
vaječný žĺtok
1 ks
kyslá smotana
80 g
strúhanka
rasca
mleté čierne korenie
soľ
olej

postup

Orestujeme nakrájanu cibuľku a huby na oleji. Osolíme ich, pridáme rascu, korenie a chvíľu podusíme. Rožok nakrájame na malé kúsky, namočíme do mlieka, vyžmýkame a pridáme k hubám. Pridáme tiež žĺtka a kyslú smotanu tak, aby sa z cesta dali tvarovať fašírky. Pokiaľ máme cesto riedke zahustíme ho strúhankou. Fašírky obaľujeme v strúhanke a vyprážame na oleji.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
cuketové recepty
Cuketa 10x ináč!
Cuketa 10x ináč!
Cuketa je naozaj univerzálna! Vyčarujete z nej hlavné jedlo, polievku, ľahkú večeru, dezert, nátierku, kompót...