Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hubové fašírky

ingrediencie

500 g
čerstvé huby
1 ks
cibuľa
3 dl
mlieko
1 ks
rožok
3 ks
vaječný žĺtok
1 ks
kyslá smotana
80 g
strúhanka
rasca
mleté čierne korenie
soľ
olej

postup

Orestujeme nakrájanu cibuľku a huby na oleji. Osolíme ich, pridáme rascu, korenie a chvíľu podusíme. Rožok nakrájame na malé kúsky, namočíme do mlieka, vyžmýkame a pridáme k hubám. Pridáme tiež žĺtka a kyslú smotanu tak, aby sa z cesta dali tvarovať fašírky. Pokiaľ máme cesto riedke zahustíme ho strúhankou. Fašírky obaľujeme v strúhanke a vyprážame na oleji.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...