Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medvedie labky

20
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
smetol
35 dkg
hladká múka
13 dkg
práškový cukor
1 ks
vajce
trochu
prášok do pečiva
2 PL
kakao
10 dkg
mleté orechy
trochu
škorica
trochu
práškového cukru
1 balíček
vanilkový cukor

postup

1.
Všetky suroviny dobre zmiešame do hustej hmoty. Na 1 hodinu odložíme do chladničky.
2.
Potom touto hmotou plníme formičky a dáme ich piecť. Po vytiahnutí necháme vychladnúť. V miske si zmiešame práškový cukor a vanilkový cukor a koláčiky obalujeme v pripravenom cukre.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.