Pridať recept

FOTORECEPT: Tuniakovo-petržlenové rezance

Fotorecept: Tuniakovo-petržlenové rezance
Zdroj: hanus_prg

ingrediencie

200 g
ražné rezance
1 konzerva
lúpané paradajky
1 konzerva
tuniak vo vlastnej šťave
2 hrste
čerstvá petržlenová vňať
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
1 KL
mletá sladká paprika

postup

1.
Rezance uvaríme vo vriacej vode podľa návodu. Môžeme použiť ľubovoľný druh cestoviny, tieto mi ale zvýšili z predchádzajúceho dňa.
Fotorecept: Tuniakovo-petržlenové rezance
Fotorecept: Tuniakovo-petržlenové rezance
Zdroj: hanus_prg
 
2.
Paradajky z konzervy vylejeme na panvicu a privedieme k varu. Pridáme nasekanú petržlenovú vňať a okoreníme.
Fotorecept: Tuniakovo-petržlenové rezance
Fotorecept: Tuniakovo-petržlenové rezance
Zdroj: hanus_prg
3.
Po asi piatich minútach varenia pridáme tuniaka. Všetko spolu premiešame, povaríme asi 2 minúty a vypneme. Uvarenou omáčkou polejeme cestoviny a podávame. Dobrú chuť!
Fotorecept: Tuniakovo-petržlenové rezance
Fotorecept: Tuniakovo-petržlenové rezance
Zdroj: hanus_prg
Fotorecept: Tuniakovo-petržlenové rezance
Fotorecept: Tuniakovo-petržlenové rezance
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Varenie cestovín
Nerobíte ich aj vy? Toto je 5 najčastejších chýb, ktoré pri varení cestovín robí každý!
Každý miluje cestoviny. Ich veľkou výhodou je, že sú hotové za pár minút a ich príprava je celkom...
Aké vína podávať k cestovinám?
Viete, ako na to? Šéfkuchári radia, aké vína sa hodia k týmto cestovinovým klasikám
Či už ploché, točené alebo vrúbkované, cestoviny vám v akejkoľvek podobe zabezpečia vynikajúci kulinársky...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...