FOTORECEPT: Tuniakovo-petržlenové rezance
stredná
náročnosť
ingrediencie
200
g
ražné rezance
1
konzerva
lúpané paradajky
1
konzerva
tuniak vo vlastnej šťave
2
hrste
čerstvá petržlenová vňať
1
KL
soľ
1/2
KL
mleté čierne korenie
1
KL
mletá sladká paprika
postup
1.
Rezance uvaríme vo vriacej vode podľa návodu. Môžeme použiť ľubovoľný druh cestoviny, tieto mi ale zvýšili z predchádzajúceho dňa.
2.
Paradajky z konzervy vylejeme na panvicu a privedieme k varu. Pridáme nasekanú petržlenovú vňať a okoreníme.
3.
Po asi piatich minútach varenia pridáme tuniaka. Všetko spolu premiešame, povaríme asi 2 minúty a vypneme. Uvarenou omáčkou polejeme cestoviny a podávame. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.