Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Citrónová pohánka s banánom

ingrediencie

50 g
surová pohánka
1 ks
banán
1/2 ks
citrón
1 KL
mletá škorica
stévia na dosladenie

postup

2.
Z citróna vytlačíme šťavu a pridáme k uvarenej pohánke, do ktorej sme popučili prezretý banán.
3.
Zmes dochutíme škoricou a sladidlom podľa chuti. Ak ale použijeme prezretý banán, nieje už nutné kašu doslaďovať. Necháme postáť v chladničke do druhého dňa a podávame na raňajky. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...