Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pohánkovo-citrusové nepečené kocky

ingrediencie

150 g
pohánka
1 ks
pomaranč
1 ks
citrón
2 PL
med
2 hrste
hrozienka
1 PL
kakao
1 PL
kokosový olej
2 PL
citrónová šťava
2 hrste
slnečnicové semienko
5 PL
mleté ľanové semienko
1 KL
škorica

postup

1.
Pohánku uvaríme podľa návodu domäkka. Po uvarení ju necháme vychladiť. Potom k nej pridáme med, hrozienka vopred namočené vo vode, semienka, škoricu, kakao, na kocky nakrájaný pomaranč, citrón a šťavu z druhého citróna.
2.
Nakoniec primiešame kokosový olej. Všetko spolu premiešame. Ak sa nám zdá konzistencia riedka, pridáme viac mletého ľanového semienka alebo kakao.
3.
Malý plech vystelieme fóliou a cesto do neho natlačíme. Hmotu necháme do druhého dňa zatuhnúť v chladničke. Potom ju nakrájame na kocky a podávame. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...