Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený kokosový koláč s banánom

ingrediencie

Cesto

150 g
sušené datle
200 g
vlašské orechy
1 PL
kakao
1 KL
škorica
3 PL
mleté ľanové semienko

Plnka

200 g
biele tofu
1 dl
kokosové mlieko
5 PL
kokos
2 PL
med
1 PL
citrónová šťava
1 ks
banán

postup

1.
Sušené datle spolu s orechami, kakaom, škoricou a ľanovým semienkom rozmixujeme.
2.
Hmotu natlačíme do formy s priemerom 21 cm (formu vystelieme fóliou) a necháme v chladničke cca 30 minút zatuhnúť.
3.
Na plnku zmiešame tofu, kokosové mlieko, med a nakoniec podľa potreby kokos. Kokos pridávame postupne, aby sme dosiahli tuhšiu konzistenciu.
4.
Ak sa nám zdá plnka málo sladká, pridáme vanilkový cukor.
5.
Na cesto uložíme na kolieska nakrájaný banán a rozotrieme na neho plnku. Koláč necháme tuhnúť v chladničke do druhého dňa (prikryjeme ho fóliou). Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...