Pridať recept

Egrešový kompót

ingrediencie

podľa chuti
egreš
1 liter
voda
3/4 kg
cukor

postup

1.

Úplne zrelé egreše po opraní nasypeme priamo do pohárov bez predvárania.

 
2.

Nálev pripravíme tak, že v 1 l vody rozpustíme 3/4 kg cukru. Dostaneme tak asi 1,5 l hotového nálevu.

3.

Egrešový kompót sterilizujeme pri teplote 90 až 95 stupňov vo vodnom kúpeli približne 25 min.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Súťaž
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk - Vianoce prvý týždeň
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk
Vianočné perníkové cappuccino
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk - Vianoce druhý týždeň
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk
Linecké koláčiky
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk - Vianoce tretí týždeň
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk
VEĽKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 1 000 Eur: Stačí pridať recept a ste v hre o perfektné ceny!
VEĽKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 1 000 Eur: Stačí pridať recept a ste v hre o perfektné ceny!
Veľká vianočná súťaž je tu! Pustite sa (nielen) do vianočného pečenia, ale aj varenia, pošlite nám svoj...
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ: Pošlite nám vaše krásne veľkonočné recepty a my vás odmeníme!
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 300 Eur: Pošlite nám vaše krásne recepty a my vás odmeníme
Veľkonočné sviatky sú už za rohom a preto sme si pre vás pripravili aj krásne ceny, ktoré môžete získať...