Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kačacie rizoto s figami

ingrediencie

300 g
kačacie mäso
1 hrsť
hrášok
1 hrsť
kukurica
350 g
mrkva
200 g
pór
100 g
figy
4 strúčiky
cesnak
1,5 hrnčeky
ryža
2 dl
voda
10 g
baraní roh
3 PL
olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Na oleji speníme pór, pridáme očistenú a nakrájanú mrkvu a restujeme asi 5 minút.
2.
Pridáme 300g kačacieho mäsa, ryžu, čili a pretlačený cesnak. Všetko poriadne premiešame a podlejeme vriacou vodou (3 hrnčeky). Varíme na jemnom ohni kým sa vyparí voda.
3.
Potom pridáme nakrájané figy a premiešame. Dochutíme soľou a čiernym korením podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...