Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečená banánovo-kokosová torta

ingrediencie

Korpus

2 hrnčeky
vlašské orechy
2 hrnčeky
kokos
1 hrnček
datle
2 PL
med
2 PL
kakao

Plnka

1/2 hrnček
vlašské orechy
3 hrnčeky
kokos
1/2 hrnček
kokosový olej
1/2 hrnček
med
3 ks
banán

Poleva

100 g
čokoláda na varenie
100 g
Hera

postup

1.
Odkôstkované sušené datle namočíme aspoň na hodinu do teplej vody. Orechy, kokos a datle rozmixujeme. Potom pridáme med a kakao.
2.
Vznikne nám lepkavá hmota, ktorú natlačíme do formy s odnímateľným bokom. Dáme do chladničky na 10 min.
4.
Na dno korpusu naukladáme husto vedľa seba banány a potom kokosovú plnku.
5.
Nad parou roztopíme čokoládu a maslo, premiešame a vylejeme na kokosovú plnku. Dáme do chladničky na 12 hodín. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
gab.gab
23.3.2015 09:54 | |
+21 -3
Keby tam nebola ta hera, tak super vitariansky kolacik. Heru zahodte do koša a už nekupujte. Ved to nieje na jedenie.
bhakta1
2.2.2015 00:16 | |
+3 -1
Vynikajuce..
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...