Pridať recept

Sádzané vajcia (volské oko)

ingrediencie

1 ks
vajce
trochu
masť
podľa chuti
soľ

postup

1.

Na dobre vymastenú lievancovú panvicu položíme celé rozbité neroztečené vajce a necháme ho pomaly piecť tak, aby zhustol len bielok. Posolíme ho tesne pred podávaním.

 
2.

Takto upravené vajcia upotrebúvame najčastejšie na rôzne jemné zeleniny, bifteky a na dekorovanie mís.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.