Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mixovaná pórová polievka so zemiakmi

ingrediencie

200 g
pór
40 g
masť
20 g
hladká múka
150 g
zemiak
podľa chuti
soľ, korenie, mlieko, voda

postup

Nakrájaný pór dáme dusiť na masť. Trochu podlievame. Polomäkký zaprášime múkou, zalejeme vodou, pridáme nakrájané zemiaky a spolu povaríme. Nakoniec okoreníme a vymixujeme na krém. Pridáme podľa potreby mlieko.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
cuketové recepty
Cuketa 10x ináč!
Cuketa 10x ináč!
Cuketa je naozaj univerzálna! Vyčarujete z nej hlavné jedlo, polievku, ľahkú večeru, dezert, nátierku, kompót...