Pridať recept

Mocca korunka

ingrediencie

1 balíček
Créme Olé čokoláda
300 ml
mlieko
1 PL
instantná káva
1 PL
horúca voda
250 ml
smotana na šľahanie
1 balíček
Vanilínový cukor Dr.Oetker
1 balíček
Smeta-fix Dr.Oetker
1 balíček
tmavá poleva Dr Oetker
nahrubo nasekané orechy na ozdobu

postup

1.
Créme Olé pripravíme podľa návodu na obale. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.
 
2.
Na prípravu mocca šľahačky zalejeme instantnú kávu v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.
3.
Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať