Mocca korunka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
Créme Olé čokoláda
300
ml
mlieko
1
PL
instantná káva
1
PL
horúca voda
250
ml
smotana na šľahanie
1
balíček
Vanilínový cukor Dr.Oetker
1
balíček
Smeta-fix Dr.Oetker
1
balíček
tmavá poleva Dr Oetker
nahrubo nasekané orechy na ozdobu
postup
1.
Créme Olé pripravíme podľa návodu na obale. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.
2.
Na prípravu mocca šľahačky zalejeme instantnú kávu v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.
3.
Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechmi.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.