Pridať recept

Sterilizované huby

ingrediencie

podľa chuti
čerstvé huby
podľa chuti
soľ
trochu
bobkový list
trochu
mleté čierne korenie
1 ks
cibuľa
1 ks
cesnaku

postup

1.

Čerstvé huby očistíme, nadrobno ich pokrájame, premiešame so soľou, pridáme bobkový list podľa chuti, čierne korenie, nakrájanú cibuľu a cesnak.

 
2.

Túto zmes povaríme do husta, vkladáme do fliaš, dobre zatvoríme a dávame ju sterilizovať. Takto upravené huby používame najmä v zime na prípravu polievok, omáčok a do rozličných jedál.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...