Pridať recept

Hríbová zmes zapečená

ingrediencie

trochu
tuk
1 ks
cibuľa
podľa chuti
čerstvé huby
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
mletá rasca
podľa chuti
varené zemiaky
podľa chuti
vajce
trochu
mlieko

postup

1.

Na tuku upražíme drobno nakrájanú cibuľu, do ktorej pridáme očistené a na plátky nakrájané hríby, ktoré premiešame, osolíme, okoreníme, orascujeme a podusíme.

 
2.

Dusené hríby premiešame s varenými zemiakmi, ktoré sme nakrájali na plátky, zmes vložíme ich na vymastený pekáč a dáme zapiecť.

3.

Po zapečení zmes zalejeme s vajcami rozšľahanými v mlieku a dopečieme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.