Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pšenová kaša

ingrediencie

podľa chuti
pšeno
podľa chuti
horúca voda
podľa chuti
mlieko
trochu
masť
trochu
maslo

postup

1.
Pšeno pred varením sparíme horúcou vodou a dáme do vriaceho mlieka, pridáme maslo alebo masť podľa toho, či ju pripravujeme na sladký alebo slaný spôsob.
2.
Do mäkka uvarené pšeno môžeme podávať s uvarenými slivkami, cukrom a mletou škoricou. Na slaný spôsob podávame kašu s dobre omastenými oškvarkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
woman looking
Zákusky ako z cukrárne si s nami hravo pripravíte aj doma!
Zákusky ako z cukrárne si s nami hravo pripravíte aj doma!
8 neodolateľných pokušení z cukrárenských vitrín si ľahko pripravíte u vás doma vďaka našim overeným receptom.
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...