Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pšenová kaša

ingrediencie

podľa chuti
pšeno
podľa chuti
horúca voda
podľa chuti
mlieko
trochu
masť
trochu
maslo

postup

1.
Pšeno pred varením sparíme horúcou vodou a dáme do vriaceho mlieka, pridáme maslo alebo masť podľa toho, či ju pripravujeme na sladký alebo slaný spôsob.
2.
Do mäkka uvarené pšeno môžeme podávať s uvarenými slivkami, cukrom a mletou škoricou. Na slaný spôsob podávame kašu s dobre omastenými oškvarkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...