Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pšenová kaša

ingrediencie

podľa chuti
pšeno
podľa chuti
horúca voda
podľa chuti
mlieko
trochu
masť
trochu
maslo

postup

1.
Pšeno pred varením sparíme horúcou vodou a dáme do vriaceho mlieka, pridáme maslo alebo masť podľa toho, či ju pripravujeme na sladký alebo slaný spôsob.
2.
Do mäkka uvarené pšeno môžeme podávať s uvarenými slivkami, cukrom a mletou škoricou. Na slaný spôsob podávame kašu s dobre omastenými oškvarkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.