Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pšenová kaša

ingrediencie

podľa chuti
pšeno
podľa chuti
horúca voda
podľa chuti
mlieko
trochu
masť
trochu
maslo

postup

1.
Pšeno pred varením sparíme horúcou vodou a dáme do vriaceho mlieka, pridáme maslo alebo masť podľa toho, či ju pripravujeme na sladký alebo slaný spôsob.
2.
Do mäkka uvarené pšeno môžeme podávať s uvarenými slivkami, cukrom a mletou škoricou. Na slaný spôsob podávame kašu s dobre omastenými oškvarkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...