Medové tiramisu v pohároch
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
12
ks
podlhovasté piškóty
150
ml
presso
40
ml
mandľový likér
200
g
syr Mascarpone
100
g
kyslá smotana
2
PL
med
trochu
kakao na posypanie
postup
1.
Kávu zmiešame s mandľovým likérom a touto ochutenou kávou pokvapkáme piškóty. Mascarpone zmiešame s kyslou smotanou a medom.
2.
Na spodok pohárov navrstvíme polovicu piškót, pridáme polovicu krému a postup zopakujeme. Vrch pohárov posypeme kakaom a dezerty vložíme do chladničky najlepšie na noc stuhnúť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.