Prírodný teľací rezeň zo stehna
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
teľacie stehno
60
g
masť
20
g
maslo
10
g
hladká múka
1
dl
smotana
podľa chuti
soľ
postup
1.
Stehno nakrájame na rezne, naklepeme, kraje narežeme. Rezne osolíme a opečieme z oboch strán do červena na horúcej masti.
2.
Opečené vyberieme, masť zaprášime múkou, popražíme. Prilejeme vodu a povaríme. Nakoniec vlejeme smotanu a chvíľu povaríme. Rezne podávame s hranolkami alebo pečenými zemiakmi. Rezne polejeme šťavou.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.