Pridať recept

Prírodný teľací rezeň zo stehna

ingrediencie

500 g
teľacie stehno
60 g
masť
20 g
maslo
10 g
hladká múka
1 dl
smotana
podľa chuti
soľ

postup

1.
Stehno nakrájame na rezne, naklepeme, kraje narežeme. Rezne osolíme a opečieme z oboch strán do červena na horúcej masti.
 
2.
Opečené vyberieme, masť zaprášime múkou, popražíme. Prilejeme vodu a povaríme. Nakoniec vlejeme smotanu a chvíľu povaríme. Rezne podávame s hranolkami alebo pečenými zemiakmi. Rezne polejeme šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!