Pridať recept

Cesnakové maslo s petržlenovou vňaťou

Cesnakové maslo s petržlenovou vňaťou
Zdroj: dreamstime

ingrediencie

40 g
maslo
1 ks
vaječný žĺtok varený
2 ks
cesnakové strúčiky
1 KL
citrónová šťava
podľa chuti
korenie, soľ

postup

Maslo, uvarený žĺtok, rozotretý cesnak, soľ, korenie, citrónovú šťavu a nasekanú nadrobno vňať dobre vymiešame a necháme stáť aspoň 2 hodiny v chlade.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Cesnak
Používame ho každý deň, ale tieto triky pozná málokto! Vyskúšajte ich hneď teraz v nových receptoch
Základ takmer každého jedla a nielen to! Vyskúšajte nové triky a chutné recepty, o ktorých ste doteraz ešte nepočuli.
Žiadny zápach, žiadne čistenie lisu, toto by vám nikdy nenapadlo! Triky šéfkuchárov, ako očistiť cesnak,
Žiadny zápach, žiadne čistenie lisu, toto by vám nikdy nenapadlo! Triky šéfkuchárov, ako očistiť cesnak, o týchto ste určite ešte nepočuli
Ako očistiť cesnak bez toho, aby ste museli použiť lis, ktorý sa ťažko čistí alebo aby vám nezapáchali...
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Toto by vám nikdy nenapadlo! Maslo mäkké behom pár sekúnd? Šikovný trik musíte poznať
Toto by vám nikdy nenapadlo! Maslo mäkké behom pár sekúnd? Šikovný trik musíte poznať
Žiadne čakanie, žiadna mikrovlnná rúra. Vďaka tomuto triku je ľadové maslo mäkké za krátky čas!
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...