Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jemné zelerové pyré

ingrediencie

500 g
zeler
40 g
maslo
podľa chuti
soľ, voda, hovädzí vývar

postup

Zeler nakrájame a osolíme. Pridáme maslo, podlejeme vriacou vodou a dusíme. Mäkký dáme do mixéra, prilejeme vývar a mixujeme na kašu. Podávame k pečenému mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.