Pridať recept

Hráškové placky

ingrediencie

250 g
hrášok
30 g
hladká múka
20 g
strúhanka
1 ks
vajce
3 strúčiky
cesnaku
majoránka
korenie
olej
soľ

postup

1.
Hrášok povaríme 5 minút v osolenej vode, precedíme a necháme vychladnúť. Nasypeme ho do misky, rozmačkáme na kašu a pridáme majoránku, vajce, korenie, strúhanku, pretlačený cesnak, soľ a múku. Vypracujeme hustú zmes.
 
2.
Na rozpálenom oleji vysmažíme placky do zlata z oboch strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ivankabs
27.8.2018 21:33 | |
+0 -0
Práve som ich dorobila, robila som presne podľa receptu, no pre mňa ble, no 100ľudí/ 100chutí, už ich robiť nikdy nebudem.
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Henrietin tip na teplú večeru: Zemiakový koláč s hubami
Tento koláč by vyhral hitparádu chutí zimných večerov. Robila som ho častokrát aj na cateringy a zákazku. My...
Horčík v strave je dôležitý! Viete, kde ho nájsť v prírodnej forme?
Ak máte pocit závratu, podráždenosti, nervozity, tiká vám v oku, ľahšie podľahnete stresu a depresii,...