Domáci kečup
220
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
paradajka
2
ks
kápia
8
ks
cibuľa
8
ks
feferónka
4
PL
trstinový cukor
2
PL
soľ
2
KL
mletá červená pparika
100
ml
červený vínny ocot
1
KL
mletá škorica
4
ks
klinčeky
1
štipka
mleté nové korenie
postup
1.
Paradajky umyjeme, nakrájame na štvrtky. Ak nemáme radi v jedle šupku z paradajok, jednoducho ich oblejeme vriacou vodou a zbavíme šupky.
2.
Do hrnca pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, paradajky a všetky ostatné ingrediencie. Na miernom ohni všetko varíme približne 2 hodiny domäkka. Potom vyberieme klinčeky, šupky a zmes rozmixujeme ponorným mixérom.
3.
Horúci kečup nalejeme do sklenených fliaš alebo pohárov, uzavrieme ich a dáme sterilizovať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.