Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Francúzska čokoládová láska :)

ingrediencie

250 g
čokoláda na varenie
250 g
palmarín
2 PL
mlieko
250 g
kryštálový cukor
6 ks
vajce
4 PL
hladká múka

postup

7.
Vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme pri teplote 190 stupňov asi 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.