Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kalerábová polievka

ingrediencie

250 g
kaleráb
30 g
tuk
50 g
hladká múka
ks
strúhaný muškátový oriešok
ks
mleté čierne korenie
ks
kôpor
ks
soľ
1,5 litre
voda

postup

Nezdrevnatené kaleráby očistíme, nakrájame na hrubšie kúsky a osobitne uvaríme domäkka. Z tuku a múky pripravíme svetlú zásmažku, rozriedime ju, osolíme, pridáme uvarený kaleráb a dobre povaríme. Ochutíme muškátovým orieškom, korením a nasekaným kôprom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.