Rýchlokvasené uhorky
stredná
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
uhorka
podľa chuti
horčicové semienka
trochu
kôpor
trochu
celé čierne korenie
trochu
voňavé korenie
trochu
bobkový list
nálev
1
liter
ocot
4
litre
voda
200
g
soľ
postup
1.
Väčšie uhorky umyjeme a uložíme do skleného pohára. Pridáme horčicové semenka, kôpor, čierne a voňavé korenie a bobkový list.
2.
Uhorky zaťažíme a zalejeme nálevom, ktorý pripravíme z 1 l 8% octu, 4 l vody, 200 g soli.
3.
Uhorky musia byť úplne ponorené v horúcom náleve. V priaznivých podmienkach uhorky môžeme už na tretí deň konzumovať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.