Kvasené uhorky s cesnakom
stredná
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
uhorky nakladačky
trochu
kôpor
trochu
cesnaku
trochu
celé čierne korenie
trochu
chilli paprika
1
liter
voda
trochu
soľ
trochu
ocot
postup
1.
Umyté, prepichnuté nakladačky bez stopiek poukladáme do fliaš a pritom ich prekladáme kôprom, rozkrájaným cesnakom, čiernym korením a štipľavou paprikou pokrájanou na rezance. Na vrch dáme zvyšok kôpru, uhorky zabezpečíme bukovou pružinou a zalejeme prevarenou horúcou vodou so soľou a octom.
2.
Takto naložené uhorky, ktoré sa dajú konzumovať po dvoch až štyroch týždňoch, keď už majú korenistú chuť a sú sklovité, spotrebujeme čo najskôr.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.