Pridať recept

Kvasené uhorky s cesnakom

ingrediencie

podľa chuti
uhorky nakladačky
trochu
kôpor
trochu
cesnaku
trochu
celé čierne korenie
trochu
chilli paprika
1 liter
voda
trochu
soľ
trochu
ocot

postup

1.

Umyté, prepichnuté nakladačky bez stopiek poukladáme do fliaš a pritom ich prekladáme kôprom, rozkrájaným cesnakom, čiernym korením a štipľavou paprikou pokrájanou na rezance. Na vrch dáme zvyšok kôpru, uhorky zabezpečíme bukovou pružinou a zalejeme prevarenou horúcou vodou so soľou a octom.

 
2.

Takto naložené uhorky, ktoré sa dajú konzumovať po dvoch až štyroch týždňoch, keď už majú korenistú chuť a sú sklovité, spotrebujeme čo najskôr.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG indukcia
Príručka pre začiatočníkov: varíme na indukcii
Ľudia sa často „boja“ noviniek. Podobne je to aj pri indukčných varných paneloch, napriek tomu, že ich...
aeg
Večera snov od špičkového kuchára z AEG (+rozhovor)
Zvažujete kúpu novej kuchyne? S rekonštrukciou býva veľa starostí, ale predstavte si, že prídete domov...
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.