Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pšeno so zelerom

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
250 g
jáhly
1 ks
zeler

postup

recept som vymyslel sám, môže byť ako hlavné jedlo
olúpeme zeler olúpeme a pokrájame cibuľu zeler varíme na pare, asi 20 min, tak aby bol mäkký jahly varíme podľa návodu, (prepláchneme a varíme do mäkka približne 15 min) po uvarení obidvoch surovín, primiešame do jahly pokrájanú cibuľu, slnečnicové semienka a rascu všetko dobre posolíme, potom dáme na vrch uvarený zeler a polejeme olejom (ja som použil repkový za studena lisovaný)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...