Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pšeno so zelerom

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
250 g
jáhly
1 ks
zeler

postup

recept som vymyslel sám, môže byť ako hlavné jedlo
olúpeme zeler olúpeme a pokrájame cibuľu zeler varíme na pare, asi 20 min, tak aby bol mäkký jahly varíme podľa návodu, (prepláchneme a varíme do mäkka približne 15 min) po uvarení obidvoch surovín, primiešame do jahly pokrájanú cibuľu, slnečnicové semienka a rascu všetko dobre posolíme, potom dáme na vrch uvarený zeler a polejeme olejom (ja som použil repkový za studena lisovaný)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...