Pridať recept

Pšeno so zelerom

ingrediencie

1 ks
cibuľa
250 g
jáhly
1 ks
zeler

postup

recept som vymyslel sám, môže byť ako hlavné jedlo
olúpeme zeler olúpeme a pokrájame cibuľu zeler varíme na pare, asi 20 min, tak aby bol mäkký jahly varíme podľa návodu, (prepláchneme a varíme do mäkka približne 15 min) po uvarení obidvoch surovín, primiešame do jahly pokrájanú cibuľu, slnečnicové semienka a rascu všetko dobre posolíme, potom dáme na vrch uvarený zeler a polejeme olejom (ja som použil repkový za studena lisovaný)
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Chrumkavé tofu
Chrumkavé tofu: Verte, že takto pripravené ho budete zbožňovať
Pečené tofu má mnohoraké využitie, naozaj chrumká a chutí fantasticky.
Primavera: Fantastické krémové cestoviny so zeleninou
Vyskúšajte cestoviny Primavera: Sú rýchle, lacné a delikátne
Tie najjednoduchšie jedlá sú tie najchutnejšie. Toto pravidlo platí aj u svetoznámych cestovín Primavera.
Šúľance
3 tipy na klasický sobotňajší obed
Sobota je dňom, kedy potrebujeme popri ostatných aktivitách pripraviť niečo rýchlo a chutne. Nech sa páči tri...
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Pšeno v prekvapivo delikátnych podobách
Nepodceňujte pšeno. Pripravíte z neho chutné raňajky, obed i dezerty
Vynikajúce pochúťky zo pšena na slano i na sladko v jednoduchých a overených receptoch.
10+ receptov na bezmäsité pôstne jedlá (piaty pôstny týždeň)
10+ receptov na bezmäsité pôstne jedlá (piaty pôstny týždeň)
Piaty týždeň pôstu začína a my máme pre vás opäť skvelý výber receptov, ktoré budú chutiť celej rodine...