Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pšeno so zelerom

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
250 g
jáhly
1 ks
zeler

postup

recept som vymyslel sám, môže byť ako hlavné jedlo
olúpeme zeler olúpeme a pokrájame cibuľu zeler varíme na pare, asi 20 min, tak aby bol mäkký jahly varíme podľa návodu, (prepláchneme a varíme do mäkka približne 15 min) po uvarení obidvoch surovín, primiešame do jahly pokrájanú cibuľu, slnečnicové semienka a rascu všetko dobre posolíme, potom dáme na vrch uvarený zeler a polejeme olejom (ja som použil repkový za studena lisovaný)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivkové guľky
Slivky sú famózne nie len v koláčoch!
Slivky sú famózne nie len v koláčoch!
Slivková sezóna je v plnom prúde. Ak už ste prejedený slivkových koláčov, máme pre vás skvelé recepty na tradičné...
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...