Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sušené huby

ingrediencie

1 kg
huby

postup

Na sušenie sú vhodné takmer všetky druhy jedlých húb. Huby sa očistia nožom, pokrájanú sa na 3 mm hrubé plátky, uložia sa na liesky a sušia sa na slnku, v tieni alebo v rúre. Huby sa pri sušení premiešavajú. Možno ich navliecť aj na niť a tak sušiť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.