FOTORECEPT: Tortový korpus
5
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
vajce
200
g
kryštálový cukor
200
g
polohrubá múka
5
PL
voda
1/4
balíček
prášok do pečiva
postup
1.
Bielky oddelíme od žĺtkov, vyšľaháme na sneh, pridáme polovicu cukru a vyšľaháme na hladko.
2.
Druhú polovicu cukru šľaháme so žĺtkami 3 minúty, prilejeme 5 PL horúcej vody a šľaháme do hustej peny.
3.
Do vyšľahných žĺtkov primiešavame ručnou metličkou striedavo múku s práškom do pečiva.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
exotka402
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.