Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cigánsky šalát

5
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
zemiaky
3 ks
cibuľa
1 pohár
kyslé sterilizované uhorky
3 KL
ocot
1 KL
cukor
1 dl
voda
2 PL
olej
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Zemiaky (v šupke) uvaríme v osolenej vode a necháme ich vychladnúť. Zemiaky potom olúpeme a narežeme na malé kocky.
2.
Kyslé uhorky narežeme na malé kocky a pridáme ich k zemiakom.Urobíme si nálev. Vodu, cukor a ocot dáme variť. Keď voda začne vrieť, pridáme cibule nakrájané nadrobno. Varíme len krátko.Nálev necháme vychladnúť a potom ho vlejeme k zemiakom spolu s olejom. Osolíme, okoreníme a premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...