Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Morčacie rizoto so špenátom

ingrediencie

150 g
morčacie mäso
200 g
petržlen
200 g
mrkva
150 g
pór
1 hrnček
ryža
2 hrnčeky
voda
60 g
baby špenát
2 KL
sójová omáčka
olej

postup

1.
Na oleji speníme nakrájaný pór a pridáme na kocky nakrájané morčacie mäsko.
2.
Potom pridáme mrkvu, petržlen nakrájané na slížiky a na záver ryžu.
3.
Restujeme ešte 5 minút a potom všetko podlejeme zeleninovým vývarom alebo vodou.
4.
Pridáme sójovú omáčku a keď sa nám voda vyparí, pridáme umytý čerstvý špenát.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...