Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Morčacie rizoto so špenátom

ingrediencie

150 g
morčacie mäso
200 g
petržlen
200 g
mrkva
150 g
pór
1 hrnček
ryža
2 hrnčeky
voda
60 g
baby špenát
2 KL
sójová omáčka
olej

postup

1.
Na oleji speníme nakrájaný pór a pridáme na kocky nakrájané morčacie mäsko.
2.
Potom pridáme mrkvu, petržlen nakrájané na slížiky a na záver ryžu.
3.
Restujeme ešte 5 minút a potom všetko podlejeme zeleninovým vývarom alebo vodou.
4.
Pridáme sójovú omáčku a keď sa nám voda vyparí, pridáme umytý čerstvý špenát.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.