Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Morčacie rizoto so špenátom

ingrediencie

150 g
morčacie mäso
200 g
petržlen
200 g
mrkva
150 g
pór
1 hrnček
ryža
2 hrnčeky
voda
60 g
baby špenát
2 KL
sójová omáčka
olej

postup

1.
Na oleji speníme nakrájaný pór a pridáme na kocky nakrájané morčacie mäsko.
2.
Potom pridáme mrkvu, petržlen nakrájané na slížiky a na záver ryžu.
3.
Restujeme ešte 5 minút a potom všetko podlejeme zeleninovým vývarom alebo vodou.
4.
Pridáme sójovú omáčku a keď sa nám voda vyparí, pridáme umytý čerstvý špenát.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...