Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Morčacie rizoto so špenátom

ingrediencie

150 g
morčacie mäso
200 g
petržlen
200 g
mrkva
150 g
pór
1 hrnček
ryža
2 hrnčeky
voda
60 g
baby špenát
2 KL
sójová omáčka
olej

postup

1.
Na oleji speníme nakrájaný pór a pridáme na kocky nakrájané morčacie mäsko.
2.
Potom pridáme mrkvu, petržlen nakrájané na slížiky a na záver ryžu.
3.
Restujeme ešte 5 minút a potom všetko podlejeme zeleninovým vývarom alebo vodou.
4.
Pridáme sójovú omáčku a keď sa nám voda vyparí, pridáme umytý čerstvý špenát.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.