Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špaldová pizza z panvice

ingrediencie

Cesto

175 g
múka
2 KL
kypriaci prášok do pečiva
2 KL
olej
85 ml
voda

Obloha

40 g
pór
2 strúčiky
cesnak
130 mg
rajčiny
syr

postup

1.
Na oleji speníme pór, pridáme nakrájané rajčiny a cesnak.
2.
Medzitým spracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme do tvaru kruhu a veľkostí panvice.
3.
Ak máte super panvicu, nemusíte na spodok dávať vôbec olej ale tí, ktorým sa panvica zvykne trošku pripaľovať, odporúčam kvapku oleja. Cesto uložíme na panvicu a opečieme z oboch strán 5 minút.
4.
Potom potrieme vrch kečupom alebo inou paradajkovou omáčkou, pridáme zeleninovú zmes, šunku a posypeme všetko pizza korením.
5.
Potom panvicu dáme do rúry vyhriatej na 200 stupňov na 10 minút (ak nemáte panvicu, ktorú môžete dať do rúry, cesto preklopte na plech). Po dopečení posypeme syrom a podávame.
6.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...