Opekaná domáca klobása
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové mäso
podľa chuti
soľ
5
PL
biele víno
0,1
litrov
sladká smotana
trochu
mleté korenie
trochu
citrónová kôra
trochu
masť
postup
1.
Bravčové mäso 2x zomelieme, posolíme, okoreníme, pridáme postrúhanú citrónovú kôru, biele víno, sladkú smotanu a všetko dobre premiešame.
2.
Dobre umyté tenké črevá navlečieme na striekačku a opatrne plníme. Hotové klobásy uzavrieme a po obidvoch stranách opečieme do červena na masti.
Podobné recepty
Uložiť, nestratiť! Perfektné veľkonočné recepty a nápady na obložené misy, rolády, aspiky, tlačenky a iné pochúťky, každej návšteve vyrazia dych!
Tradičná veľkonočná hrudka či SYREK: To je najväčšia pochúťka, stačia dve suroviny a kráľovské pohostenie máte na stole
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.