Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rukolový šalát s avokádom

ingrediencie

1 ks
rukola
1 ks
poľníček
1 ks
avokádo
trochu
hrozienka
podľa chuti
tekvicové semienka
trochu
tekvicový olej
trochu
limetková šťava
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Očistenú rukolu a poľníček vložíme do misky. Avokádo oddelíme od kôstky a nakrájame na tenké mesiačiky. Uložíme na rukolu, pridáme hrozienka a opečené tekvicové jadierka.
2.
Pokvapkáme tekvicovým olejom, pridáme šťavu z limetky, nadrobno nasekanú petržlenovú vňať a jemne premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.