Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Steak v marináde

ingrediencie

1 kg
roštenka

Marináda

100 ml
olivový olej
50 ml
rastlinný olej
4 strúčiky
cesnak
čerstvý rozmarín
čerstvý tymián

postup

1.
Mäso dáme do misky, pridáme olej, pretlačený cesnak, bylinky a necháme odstáť v chladničke 48 hodín.
2.
Na panvici rozpálime trošku oleja a rýchlo osmažíme mäso z oboch strán. Postupne pridávame maslo a zvyšnú marinádu. Výpekom v panvici podlievame mäso. Potom panvicu aj s mäsom vložíme do rúry predhriatej na 180°C. Po 4 minútach vytiahneme, mäso otočíme a vložíme opäť na 4 minúty do rúry. Hotové steaky vyberieme na rošt a necháme odstáť 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.