FOTORECEPT: Špenátová polievka s bielou fazuľou
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
špenát
1
ks
cibuľa
1
konzerva
sterilizovaná biela fazuľa
2
ks
zeleninový bujón
2
strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
parmezán
postup
1.
Na oleji speníme cibuľku, pridáme cesnak, scedenú fazuľu z konzervy a bujóny.
2.
Privedieme do varu a až potom pridáme čerstvý špenát a petržlenovú vňať.
3.
Povaríme asi 2 minútky a všetko rozmixujeme ponorným mixérom.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.